2 Replies Last post: Jan 27, 2010 3:49 PM by Oleg Stepanov  
Alex Martsynkevich Newbie 29 posts since
Aug 19, 2007
Currently Being Moderated

Jan 26, 2010 12:11 AM

Failed to load EditorPackage in VS2010 beta 2

Once I install dotTrace with integrattion into VS2010 beta 2 (I have Ultimate ed.) it (VS) no longer starts . ActivityLog.xml in appdata shows this:

 

64Begin package load [JetBrains.dotTrace.VS, Version=4.0.525.10, Culture=neutral, PublicKeyToken=1010a0d8d6380325]
65End package load [JetBrains.dotTrace.VS, Version=4.0.525.10, Culture=neutral, PublicKeyToken=1010a0d8d6380325]
135Successfully loaded extension...
          C:\Program Files (x86)\JetBrains\dotTrace\v4.0\Bin\
136Extension is enabled...
          C:\Program Files (x86)\JetBrains\dotTrace\v4.0\Bin\
195Successfully loaded component assembly
          C:\Program Files (x86)\JetBrains\dotTrace\v4.0\Bin\JetBrains.Platform.dotTrace.VsIntegration.DevTen.dll
196Successfully loaded component assembly
          C:\Program Files (x86)\JetBrains\ReSharper\v5.0\Bin\JetBrains.Platform.ReSharper.VsIntegration.DevTen.dll

 

but in the end:

 

239ERRORSetSite failed for package [Microsoft.VisualStudio.Editor.Implementation.EditorPackage, Microsoft.VisualStudio.Editor.Implementation, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a]
240ERROREnd package load [Microsoft.VisualStudio.Editor.Implementation.EditorPackage, Microsoft.VisualStudio.Editor.Implementation, Version=10.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a]
Oleg Stepanov JetBrains 70 posts since
May 6, 2003
Currently Being Moderated
Jan 27, 2010 3:49 PM in response to: Alex Martsynkevich
Re: Failed to load EditorPackage in VS2010 beta 2

Yes, this happens as we are upgrading our VS2010 integration. This should stabilize in February.

More Like This

  • Retrieving data ...