This Question is Answered

1 "correct" answer available (4 pts) 2 "helpful" answers available (2 pts)
2 Replies Last post: May 20, 2013 7:43 PM by Michael Kuzmin  
Greg Smith Newbie 5 posts since
May 9, 2013
Currently Being Moderated

May 16, 2013 8:01 PM

Assigning dynamic build number to an artifact

Hello,

 

I'm attempting to assign a build number pattern to an artifact generated by a particular build, but I can't get it to work.

 

As part of my build script, I have a command issuing a service message that publishes a version number fragment to the build's build number property, thus:

 

##teamcity[buildNumber '$some_version_number.{build.number}']

 

This seems to work, as the build number of the build (when it's finished running), is as expected. (say the $some_version_number was 1.2.3 and the build counter was 45, then I get 1.2.3.45 as the final build number).

 

 

However, i'm attempting to assign the generated build number to an artifact, thus:

 

app\* => demo.%build.number%.zip

 

and this does not work as expected. The artifact is generated, but has a name of (using the numbers form above) "demo.45.zip" - ie, the original build number of the build.

 

What should I do?

 

Thanks,

 

Greg.

Michael Kuzmin JetBrains 1,555 posts since
Jul 30, 2005
Currently Being Moderated
May 20, 2013 7:43 PM in response to: Greg Smith
Re: Assigning dynamic build number to an artifact

Sorry for inconvenience.

This issue will be fixed in upcoming version 8.0.

More Like This

  • Retrieving data ...