6 Replies Last post: Jun 18, 2013 3:35 PM by Anton Makeev  
Clint Singer Newbie 3 posts since
Jun 10, 2013
Currently Being Moderated

Jun 10, 2013 5:41 AM

AppCode broke and can't resolve types

Hi,

 

Something has happened to my AppCode which is causing it to not recognize pretty much every type in the system. The application still compiles and is runable and appears to be fine in XCode.  I have both the last stable version and the latest EAP and they both exhibit the same behavior.

 

Is there some way to reset or the index or do something to fix this problem?

 

I attached a screenshot to show you what I mean.

 

Cheers,

Clint

Maarten Hazewinkel Novice 261 posts since
Feb 19, 2003
Currently Being Moderated
Jun 10, 2013 12:05 PM in response to: Clint Singer
Re: AppCode broke and can't resolve types

Hi Clint,

 

You can try 'Invalidate Caches' under the File menu.

That will remove all the cached indexes, and prompt you to restart.

After restart AppCode will rebuild the indexes from scratch.

 

Cheers,

Maarten

Maarten Hazewinkel Novice 261 posts since
Feb 19, 2003
Currently Being Moderated
Jun 11, 2013 10:51 AM in response to: Clint Singer
Re: AppCode broke and can't resolve types

Neither am I, but I'm happy that you're back on track.

Sébastien Orban Newbie 1 posts since
Jun 18, 2013
Currently Being Moderated
Jun 18, 2013 12:45 PM in response to: Clint Singer
Re: AppCode broke and can't resolve types

Got it too this morning, but when looking into the preference, I see that he was using XCode 5 dp1 : that was the problem. So I use XCode-select on the command line to indicate the XCode 4 as the sources of whatever AppCode need, and voilà !

Anton Makeev JetBrains 1,266 posts since
Dec 19, 2006
Currently Being Moderated
Jun 18, 2013 3:35 PM in response to: Sébastien Orban
Re: AppCode broke and can't resolve types

We've just released AppCode 2.1 that supports Xcode 5.

More Like This

  • Retrieving data ...