5 Replies Last post: May 29, 2014 7:00 PM by Fedor Buyvol-Kot  
Wade Hatler Newbie 37 posts since
Aug 30, 2005
Currently Being Moderated

May 17, 2014 12:48 AM

Coverge Highlighting not working in dotCover

I'm trying to compare dotCover with NCrunch, and one of the problems I'm having with dotCover is that it doesn't highlight any lines at all, no matter what I do.  I have a set of tests with some code coverage using xUnit with the ReSharper xUnit plugin ( I also made one with nUnit and it worked the same).  I get code coverage results that seem to be accurate, but I've tried turning highways and on both the main user menu on the toolbar in the code coverage window – neither with any effect.

 

I thought it might be a conflict with NCrunch, so I removed it and still have the same effect.  It seems like the menu item should be a toggle, but it never gets a checkbox or any other indication that it is turned on or off, nor does the button on the toolbar in the code coverage navigate.

 

I'm using Visual Studio 2013 Visual Studio 12.0.21005.1., with JetBrains ReSharper 8.2 Full Edition Build 8.2.0.2160, and JetBrains dotCover 2.7.1 Full Edition Build 2.7.1.218 .

 

I made a tiny test project in Visual Studio 2010 that never had NCrunch installed, and it doesn't work either.

 

Any suggestions?

Fedor Buyvol-Kot JetBrains 95 posts since
Dec 9, 2011
Currently Being Moderated
May 21, 2014 6:21 PM in response to: Wade Hatler
Re: Coverge Highlighting not working in dotCover

Hi Wade,

 

Thank you for contacting us.

Could you please check the following:


- the code you're interested is built with PDBs.
- the code is not filtered out by coverage filters.
- paths to the source files are not changes since the moment when the  coverage snapshot was created .

 

Also, make a HTML report via "Export coverage report...", open it and check if there is highlighting for the code in the right part.

 

Regards,

Fedor.

Attachments:
Fedor Buyvol-Kot JetBrains 95 posts since
Dec 9, 2011
Currently Being Moderated
May 26, 2014 8:16 PM in response to: Wade Hatler
Re: Coverge Highlighting not working in dotCover

Hi Wade,

 

We had the same issue with ReSharper previously and here is a workaround: http://resharper-support.jetbrains.com/entries/26859128-ReSharper-Fonts-Colors-settings-do-not-appear-in-Visual-Studio-after-installation

Could you please try it and let me know the results.

Sorry for the inconvenience.

 

Regards,

Fedor.

Fedor Buyvol-Kot JetBrains 95 posts since
Dec 9, 2011
Currently Being Moderated
May 29, 2014 7:00 PM in response to: Wade Hatler
Re: Coverge Highlighting not working in dotCover

Hi Wade,

 

We prepared a custom build with additional logging: http://download.jetbrains.com/dotcover/dotCoverSetup.2.7.2.13.msi
Please install it and run Visual Studio with       the following command line:

  'devenv /dotCover.LogFile path_to_the_log_file       /dotCover.LogLevel Verbose'

after that run coverage analysis, close VS and send us       a resulting log file.

Thanks in advance.

 

Regards,

Fedor.

More Like This

  • Retrieving data ...